Menu
NL  DE  EN

Mark, MRI , 05-02-2016

Na enkele jaren in de commerciële sector, als applicatie specialist MRI, gewerkt te hebben, was ik op zoek naar een baan in Zwitserland, waar ik mijn ervaring gebruiken kan in een klinische omgeving.

Wat mij vanaf het introductiegesprek ontzettend aansprak aan IRIS-medical, is de prettige samenwerking en persoonlijke benadering van Frans. Voor mij versimpelde dit de communicatie en nam direct alle drempels weg.

 

Frans heeft voor mij een passende baan gevonden in een Kantonsspital.

Hoewel ik wederom als MBB-er aan het werk ga, zullen mijn verantwoordelijkheden verder liggen dan de standaard werkzaamheden, die men van een MBB-er kan verwachten. Vanwege de aanschaf van een nieuwe MRI en mijn ervaring als applicatie specialist, zal ik nauw betrokken zijn bij de applicatie training en de verdere training van de MBB-ers. Ook zal ik de protocollen gaan beheren en optimaliseren. Dit sluit aan bij mijn profiel en maakt het werken op de afdeling, voor mij,  een stuk interessanter.

 

Dit is een werkplek waar ik mijn kennis en expertise kwijt kan, waar mijn persoonlijkheid past binnen het team en waar ik mij vooral goed voel.

 

Mark

Return

 

©2023 IRIS medical employment - disclaimer |  Privacy Statement & Cookieverklaring  | inloggen