Menu
NL  DE  EN

MBB'er Radiologie Bern Zwitserland , 05-12-2018

In de zomer van 2018 heb ik - Priscilla- vol trots mijn diploma mogen ontvangen en stapte ik officieel in de beroepswereld van de MBRT.

Nog voor mijn afstuderen wist ik dat Nederland mij nooit de uitdaging en het avontuur zou bieden die ik zocht, dus ik ben gaan rondkijken welke mogelijkheden er waren. Via LinkedIn ben ik toen terecht gekomen bij Iris Medical, het werving- en selectiebureau van Frans Dames.

 * In de trein naar Zürich

Het avontuur al proevende besloot ik de gok te wagen en een bericht te sturen, met als resultaat al na een week tegenover Frans te zitten voor het introductie gesprek. En wat een gezelligheid! Het voelde direct goed. Frans kwam op me over als iemand die oog heeft voor ons vakgebied, weet wat er speelt in de ziekenhuizen binnen Zwitserland, oprecht het beste met je voor heeft en zorgt dat jij terecht komt op een plek waar je past. Op en top persoonlijke begeleiding!


Op advies van Frans ben ik afgereisd naar Berlijn voor een cursus Duits. Een fantastische ervaring waar ik niet alleen Duitse kennis aan heb overgehouden voor de sollicitaties die zouden volgen maar ook internationale vriendschappen en een hele nieuwe kijk op de briljante stad die zich Berlijn noemt.

Daarna dankzij Frans uitgenodigd voor een aantal sollicitaties waarbij er uiteindelijk direct na gesprek een schot in de roos was. Vanaf 1 februari 2019 maak ik officieel deel uit van het radiologieteam van het academische ziekenhuisl in Bern, het grootste ziekenhuis van heel Zwitserland!

Frans, onwijs bedankt voor je toewijding en inzet. Ik heb een prachtige baan gevonden met jouw hulp en ik kan beginnen aan het avontuur waar ik naar op zoek was!

Priscilla

 * Op de OK

 

 

 

 

Return

 

©2022 IRIS medical employment - disclaimer |  Privacy Statement & Cookieverklaring  | inloggen