Menu
NL  DE  EN

MBB 'er nucleair Robin Schepers, 25-07-2018

Hallo allemaal, het is juli 2018 en hier even mijn ervaring van afgelopen tijd:

Ik ben onlangs gediplomeerd MBB’er geworden. Eén van mijn langere stages was in Duitsland, dus ik sprak de taal al redelijk.

Frans Dames van IRIS medical ben ik via mijn opleiding tegengekomen. Zijn bureau is gespecialiseerd in MBB’ers in Zwitserland. Op het moment dat ik Frans ontmoette speelde ik al met het idee om te gaan werken in het buitenland. Een tijdje later ben ik weer in contact met hem gekomen. Nadat ik in Den Haag op zijn kantoor op gesprek ben geweest, hebben we een plan opgesteld, mijn Duitse CV geperfectioneerd en een plan opgesteld met mijn wensen: ik wilde het liefste op de nucleaire geneeskunde werken.
De plekken daarvoor zijn schaars. Maar uiteindelijk wist Frans via zijn netwerk de juiste baan voor mij te vinden en vloog ik binnen een week naar Zwitserland voor een meeloopdag en een kennismaking op de afdelingen nucleaire geneeskunde van een groot ziekenhuis. Ik leerde er ook andere collega’s uit Nederland kennen, vond er een erg goede sfeer en voelde me op mijn plek. Tijdens mijn verblijf en onderweg kreeg ik van Frans nog tips waar ik écht moest eten en wat ik écht moest zien.

 

Binnen een week kreeg ik een mailtje dat ze me graag wilden hebben. Ik heb nu dus een baan in Zwitserland op de nucleaire geneeskunde, precies zoals ik zo graag wenste. Met een mooi salaris en een leuke kamer naast het ziekenhuis.

 

 

Over een maandje ga ik aan de slag en kijk er erg naar uit!Groeten van Robin

Return

 

©2022 IRIS medical employment - disclaimer |  Privacy Statement & Cookieverklaring  | inloggen